Een wereld van verschil

Er zijn zo van die momenten waarop er plots iets bijzonders gebeurt. Iets waardoor je dag er zomaar vrolijker gaat uitzien. En hoewel het vaak gaat over hele kleine dingen die iemand zegt of doet, toch maken ze op dat moment, een wereld van verschil…

 

Dat heb je ook kunnen zien in vier korte verhalen. Weet jij nog wat er allemaal gebeurde?

Kiko is helemaal niet vriendelijk voor de dieren. Sterker nog: hij doet ze schrikken en plaagt hen voortdurend. Als Kiko in de knoei komt, heeft hij echter de dieren nodig om hem te helpen. Maar willen ze dat wel doen?

Soms heb je verdriet omdat je afscheid moest nemen van iemand die je heel graag had. Alles om je heen lijkt dan grauw en grijs. Tot iemand op een onverwacht moment weer volop kleur brengt in je leven.

Hoewel Mouize en Ranin elkaar nog maar net leerden kennen, mogen ze van hun ouders geen vrienden zijn. Waarom dat zo is, begrijpen ze niet.

Als je helemaal nieuw bent in een land waar je niks of niemand begrijpt, kan je je heel eenzaam voelen. Maar al snel zal je merken dat er altijd wel iemand is die jou leuk vindt, waardoor je je snel weer thuis gaat voelen.