MET DE HELE KLAS NAAR DE CINEMA!

Vond je het leuk om met de hele klas naar een film te gaan kijken? Was dat anders dan thuis film kijken? Wat was er anders? Wat vind je leuker? Waarom? 

MET DE KLAS NAAR DE CINEMA

Vond je het leuk om met de hele klas naar de cinema te gaan? Wat vond je dan leuk? Kijk je liever thuis een film of liever in de cinema? Waarom? Wat is er anders aan? 

ALLEMAAL SAMEN

Er waren heel wat spannende, droevige, maar ook grappige momenten in PAHUNA. Was iedereen dan samen bang in de cinema? Moest je samen lachen wanneer er iets grappigs gebeurde? Wanneer was dat? Welke momenten vond jij het leukst en welke het engst? Waarom vond je dat? 

MENSEN LOKKEN

Wanneer iemand een film maakt, dan hoopt hij dat er zoveel mogelijk mensen naar die film gaan kijken in de cinema. Daarom maakt een regisseur ook een trailer en een poster, om de mensen naar de cinema te lokken. 

POSTER

Vind je de poster van PAHUNA mooi? Wanneer je deze poster ziet, wil je dan naar de film kijken? Laat hem ook aan je familieleden of je vriendjes zien. Willen zij de film nu ook kijken? Teken samen met je klasgenootjes een nieuwe poster. Wat zet je er allemaal op? Waarom? 

TRAILER

 

Dit is de trailer van PAHUNA. Een trailer is een filmpje dat je op Youtube kan bekijken, of in de cinema, vooraleer je een andere film begint te kijken. In een trailer mag je niet teveel verklappen over het verhaal, maar toch moet je mensen lokken om naar de film te gaan kijken. Vind je dat deze trailer goed gemaakt is? Verklapt hij veel over het verhaal? Maakt hij je nieuwsgierig naar de film? Waarom dan?